Det er menneskelig å feile

Posted by on mai 7, 2013 in Foredrag, forskning, NLP, psykologi, seminarer, Uncategorized, viljestyrke, workshop | 0 comments

Har du noen gang gjort noe du har angret på, eller hender det at du bekymrer deg unødvendig?  Hvorfor gjør vi en ting, når vi egentlig vet bedre?

Svaret på dette er sammensatt, men psykologisk forskning gir oss hele tiden nye og spennende svar på hvorfor.

For det første kan vi trøste deg med at du helt normal.  For det andre kan vi love deg at det er mulig å slippe disse følelsene.

Mennesket har en unik evne til å tenke, og tenke på hva det tenker. Hjernen har omtrent 10 milliarder nerveceller (neuroner) og evner å koble disse sammen på en fasinerende måte.  Men, vi er født uten en bruksanvisning.

Heldigvis har den vitenskapelig forskningen lært oss hvordan hjernen fungerer, og hvordan vi best skal bruke den.   Den er også ganske enkel å manipulere på en positiv måte.  Men dersom du ikke vet hvordan, er det lett å henge seg opp i irrasjonelle tanker og følelser.

Det finnes mye spennende informasjon på internett og mange kurs som lover mye, men det kan også være både overveldende og misledende om du ikke vet hva du skal se etter. Mange tilbyr visdomsord, råd og oppskrifter for å inspirere og motivere til å skape et bedre liv. Men hva skjer?  Ofte får du en midlertidig god følelse, men på sikt når teknikken ikke virker,  sitter du igjen med en vond følelse av å ha mislykkes.

I denne  bloggen vil vi formidle det aller siste innen psykologisk forskning.  Vi ønsker gjøre de siste psykologiske funnene lett tilgjengelig for deg, og vi vil forkorte og forenkle tunge studier til et språk du kan forstå.

Vi vil derfor komme med bok anbefalinger og legge ut interessante linker, og selvfølgelig alltid kreditere de som står for arbeidet og unngå å tolke, men heller fokusere på fakta de har funnet.

Vårt mål er å ha en interaktiv og spennende side, og vil derfor gjerne høre hva dere trenger hjelp til, eller lurer på.  Vi svarer på spørsmål og kan gi generelle råd som kommer mange til gode. Har du spørsmål av privat karakter, anbefaler vi deg å sende en mail.

I de kommende bloggene vil du blant annet lære mer hvordan du kan oppleve større glede i hverdagen, utvikle viljestyrke og nå målene dine, hvordan du utvikler et dypere forhold til din kjære, hvordan du kommuniserer best med barna,  hemmeligheten bak gode spørsmål,  hvordan bli hørt og sett,  hvordan du motiverer deg selv best mulig, hvordan  du får et bedre sex liv, pluss mye mer.  Alt med en base i den siste vitenskapelige forskningen.

Gjennom vår lange kliniske erfaring siden tidlig 90 tallet har vi hjulpet tusenvis av mennesker, og gjennom vårt firma;  SR Button ønsker vi å gjøre det samme for en større gruppe.  Vi vil derfor fokusere på workshops, retreats, seminarer og foredrag.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>