Rita Tellefsdal

5

Er født og oppvokst i Oslo, men hennes reise- og læretrang har ført henne til både England, Kina, Frankrike, Spania og Midtøsten. Der studerte hun blant annet tradisjonell kinesisk medisin, NLP, hypnoterapi, positiv psykologi og kognitiv psykologi. Siden 1990 har hun drevet Back to Basics, og har fått en bred klient erfaring.

Til daglig jobber hun med individuell coaching/terapi, samt smertebehandling av syke og døende. Hun har også mye erfaring med gruppekonflikter, og hun tar oppdrag som konsulent innen familietvister, i barnefordelingssaker og arveoppgjør. Siden 2000 har hun også holdt kurs i kommunikasjon og stress- mestring for næringslivet. Hun er svært løsningsorientert, kreativ og praktisk i sin tilnærming, og har en smittende optimisme.

Rita om seg selv

«Jo mer jeg har sett av døden, desto mer pris setter jeg på livet. Jeg vet hvor skjørt og kort livet kan være, og jeg vil gjerne formidle til flest mulig at vi ikke kan vente med å ha det godt! Uansett hvilke kort du har fått utdelt, er det opp til deg å gjøre det beste ut av det, hver eneste dag.  Jeg er dessuten overbevist om at det kan komme noe godt ut av enhver situasjon, bare vi finner meningen. Og finnes det ingen mening kan vi skape en mening. For i min verden er alt mulig! Det går an å få et godt og rikt liv til tross for motgang, og med riktig veiledning kan mennesker også få en større livsglede gjennom smerte og tragedier. Alle har vi drømmer og håp, men mange venter så lenge med å virkeliggjøre livet sitt at det en dag er for sent. Mitt ønske er å vise deg styrken du allerede har i deg, forsterke denne, og dytte deg vennlig i riktig retning. Men, det haster; for livet venter ikke på at du skal bli klar…»